Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 23 lut 2011 17:46 

Rejestracja: 04 gru 2009 19:57
Posty: 378
Pochwały: 18
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Wersja SW/OS: Inny Tel.
Sieć: Play
Co chwila ktoś z użytkowników pisze na forum, że chce zablokować Cookiego ale nie umie. To już się robi nudne, dlatego zamieszczam tutaj poradnik jak to zrobić.

Sposób 1.
Pomysł Immortalisa
Ustawienia > Ustawienia telefonu > Zabezpieczenia > Blokada telefonu > Natychmiast

Ten sposób blokuje cały telefon, przy blokadzie można tylko wykonać połączenie alarmowe (no i oczywiście odblokować telefon ;p)

Sposób 2.

Zmiana plików w CUST i wgranie takiego z hasłem na pliki, menu itp.

Link do poradnika wgrywania CUSTA 3w1 autorstwa fiedzia:

viewtopic.php?f=5&t=1806

Nie biorę odpowiedzialności za uszkodzenie telefonu sposobem 2.
Jeśli ktoś ma inne sposoby na zablokowanie plików hasłem to niech się podzieli w tym temacie ;)

Specjalista Immortalis:

Pozwoliłem sobie trochę pozmieniać, poza tym jeszcze od siebie dopowiem, że jeśli ktoś nie przeczytał informacji o modyfikacjach, proszę, abyście przedtem mieli świadomość tego, że możecie uszkodzić telefon. viewtopic.php?f=310&t=28095
(kliknijcie w ten szary link ;))



Ostatnio zmieniony 24 lut 2011 15:56 przez Immortalis, łącznie zmieniany 2 razy
Dodanie informacji.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2011 18:02 

Rejestracja: 27 gru 2009 17:35
Posty: 623
Pochwały: 215
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: Android 2.3.4
Sieć: Plus
Co ma na celu ten tutorial? Napisales, ze blokuje costam, ale ja dalej nie wiem do czego ma sluzyc to.. Napisz dokladniej ocb ci ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2011 18:13 

Rejestracja: 04 gru 2009 19:57
Posty: 378
Pochwały: 18
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Wersja SW/OS: Inny Tel.
Sieć: Play
ma on na celu zmniejszeniu ilosci takich tematow typu ..jak zahaslowac tel,, jak ustawic haslo,, zo zrobic z haslem,,
o to chodzi bo to jest denerwujace ale jesli nie podoba i sie temat to usun go


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2011 18:51 

Rejestracja: 27 gru 2009 17:35
Posty: 623
Pochwały: 215
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: Android 2.3.4
Sieć: Plus
Boze, chce wiedziec co hasluje ten tutorial? ;|


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2011 19:27 

Rejestracja: 04 gru 2009 19:57
Posty: 378
Pochwały: 18
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Wersja SW/OS: Inny Tel.
Sieć: Play
aaaa o to chodzilo. niestety sprawdzałem tylko ta 2 metode a custem gdyz cookiego nie posiadam

Przepraszam


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 maja 2011 13:45 

Rejestracja: 07 paź 2009 18:40
Posty: 101
Pochwały: 38
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: COOKIE
Wersja SW/OS: KP500SIM3_V10E
Sieć: Heyah
Perwszy sposób blokuje cały telefon na widgecie oby odblokować należy wpisać kod zabezpieczający

Uwaga!!!

Sposób ten nie dzieła na Loadrerach


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 cze 2011 15:30 

Rejestracja: 27 sie 2010 09:46
Posty: 36
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: MyPhone
Wersja SW/OS: v10k
Sieć: Orange
A ja mam pytanie. Jak próbuję to zrobić, to piszę ' nieprawidłowy kod zabezpieczający ' O co kaman ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 cze 2011 15:32 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Wprowadzasz zły kod początkowy. Fabryczny to 0000 albo 1234. Zmieniasz go w ustawieniach zabezpieczeń.


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 cze 2011 15:54 

Rejestracja: 27 sie 2010 09:46
Posty: 36
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: MyPhone
Wersja SW/OS: v10k
Sieć: Orange
Oke, dzięki. Ale coś mi tu nie gra, bo zablokowalem tym kodem 0000 , odblokowałem i od razu zmieniłem na swój kod. Ale raz go zablokowało , a potem już nie. Normalnie moge odblokować.

Specjalista Immortalis:

Dziękujemy przyciskiem Pomógł.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 cze 2011 15:56 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Widocznie soft zrypany jest ;e


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 wrz 2011 16:44 

Rejestracja: 19 mar 2011 18:09
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10b
Sieć: T-Mobile
wiecie już może jak to zrobić bo też teraz próbowałem ale mam to samo co kolega wyżej pisał że raz się uda a później już nie blokuje ....


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 wrz 2011 20:42 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2340
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Nie zrypane, tylko tak to jest, to jest jednorazowa blokada, za każdym razem musisz od nowa blokować.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 wrz 2011 19:28 

Rejestracja: 19 mar 2011 18:09
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10b
Sieć: T-Mobile
a coś w tym stylu tylko stałego można zrobić ale jakoś ściągnąć czy coś ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 wrz 2011 19:44 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2340
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Nie, jedynie możesz wgrać keylock na kod, jest w naszej pobieralni ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 wrz 2011 20:36 

Rejestracja: 19 mar 2011 18:09
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10b
Sieć: T-Mobile
Dzięki za pomoc :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h