Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 02 paź 2009 10:04 

Rejestracja: 17 wrz 2009 12:38
Posty: 11
Wbiłem ten kod, kazdy baner jest niedostpeny. Dołączyłem nr do telefonu teraz go widzi w ustawieniach i 2 razy na 15 połączeń da sie zadzwonić ale jest bardzo trudno i np, jak dzwoni do biura obsługi to przerywa strasznie głos i sie rozlacza, Wydaje mi sie ze to jest usterka mechaniczna


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 paź 2009 17:48 

Rejestracja: 09 sie 2009 13:24
Posty: 2607
Pochwały: 1195
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: w995
Wersja SW/OS: 1215-7995R1HA03
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
no ito może być racja miałem dwa taki przypadki raz w noki czerpnia w slocie na sim mi się wygieła,a drugim razem w samsungu poszła końcówka mocy(w serwisie powiedzieli że to przez przegrzanie podczas aktualizacji i gwarancja nie obejmuje)chciałem naprawic ale zagwizdali taką cene że ich olałem.notabene nierozumiem serwisu z tą końcówką bo chodziło mi na innych kartach,ale może chodzić właśnie o te wysokie parametry


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 paź 2009 21:35 

Rejestracja: 17 wrz 2009 12:38
Posty: 11
Ciekawy przypadek z tym telefonem, dzis jeszcze wylaczylem go i wlaczylem i sa same ikonki bez opsiów, np jest ikonka wiadomsci a nie ma podpisu pod nia. masakra


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 paź 2009 21:42 

Rejestracja: 01 paź 2009 18:22
Posty: 2
sorki ze tak się wtrącam ale mam też mozliwe iz podobny problem a dokładniej nie dawno kupiłam w komisie telefon wszystko pieknie ladnie do czasu jak chciałam zadzwonic (wczesniej ciasteczko bylo z plusa ale juz simlock zdjecty obecnie mam heyah) wiec probuje zadzwonic do kolezanki a tu 3sygnały i "połączenie zakończono" jak ktoś do mnie dzwoni to wszystko działa, a i smsy moge normalnie wysyłac. czytałam wczesniejsze wasze odpowiedzi i bylo cos z blokadą polączeń wychodzących jednak nie wiem gdzie to znaleźć ;/ pomożecie prosze


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 paź 2009 09:34 

Rejestracja: 15 wrz 2009 09:26
Posty: 439
Pochwały: 48
Wersja SW/OS: V10V_00.kdz
Wchodzisz w Ustawienia->Ustawienia połączeń i tam sobie poszukaj w wychodzących :)

-- 03 Paź 2009 10:37 --

tzn jest coś takiego jak blokowanie połączeń :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 paź 2009 12:35 

Rejestracja: 26 wrz 2009 15:31
Posty: 283
Pochwały: 104
Wersja SW/OS: KP500AT_V10e
Ruru to wejdź w USTAWIENIA -> USTAWIENIA POŁĄCZEŃ -> BLOKOWANIE POŁĄCZEŃ->WYCHODZĄCE I TAM TRZEBA PODAĆ HASŁO BLOKADY POŁĄCZEŃ OBAWIAM SIĘ BĘDZIESZ MUSIAŁA IŚĆ DO OPERATORA ŻEBY CI WPISAŁ HASŁO ;/ BO PEWNIE MASZ ZABLOKOWANE POŁĄCZENIA WYCHODZĄCE :/


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 paź 2009 14:33 

Rejestracja: 01 paź 2009 18:22
Posty: 2
dziękuje okazuje się że macie racje mam zablokowane połączenia wychodzące ;/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 paź 2009 15:36 

Rejestracja: 26 wrz 2009 15:31
Posty: 283
Pochwały: 104
Wersja SW/OS: KP500AT_V10e
proszę ;) teraz jak już wiesz w czym jest problem to teraz musisz go rozwiązać :) powodzenia :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 26 paź 2009 19:33 

Rejestracja: 13 sie 2009 14:21
Posty: 3
Prosze o aktualizacje linków! dziekuje z góry


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 08 lis 2009 21:58 

Rejestracja: 04 cze 2009 12:03
Posty: 49
Pochwały: 5
jeśli łaska, można by wrzucić te pliki na jakiś ludzki hosting, z którego bez kłopotów możne je pobrać? czy te operacje są bezpieczne, czy po nich mogą wystąpić jakieś komplikacje?

-- 10 Lis 2009 16:36 --

mógłby ktoś wrzucić to gdzie indziej?!?! bo z tego idiotycznego filefactory nie da się ściągać :|

-- 10 Lis 2009 19:37 --

tu są linki znalezione w internecie do tych plików, tylko, że z rapidshare'a:
1.


2.


potem jeszcze może wrzucę je na sandspace, żeby lepiej było pobierać.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 gru 2009 01:14 

Rejestracja: 11 gru 2009 23:09
Posty: 2
robię wszystko tak jak w opisie i po włączeniu USBmap nie znajduje mi żadnego portu... nie wiem o co chodzi, ktoś może mi pomóc ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 gru 2009 12:32 

Rejestracja: 20 lis 2009 19:31
Posty: 245
Pochwały: 47
Wersja SW/OS: V10f_07
Mógłbym prosić o reupa wszystkich plików to znaczy softa i MultiGSM ver 3.0.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sty 2010 21:53 

Rejestracja: 17 wrz 2009 12:38
Posty: 11
Witam ponownie z moim LG kp500. temat opisywany parę postów wyżej, telefon odłożyłem na półkę na parę misiecy. Co się okazało? tel działa ale tylko w mieście, wszystko śmiga cacy, a tu gdzie mieszkam 10km od miasta tel już nie działa. wszystko tak jak wyżej tylko nie można dzwonić, karta sim na innych telefonach śmiga, może ktoś pomoże?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2010 21:19 

Rejestracja: 27 sty 2010 10:18
Posty: 2
Potrzebuje pomocy robię tak jak wszystko jest opisane wszystko instaluje znajduje port usbmap co prawda inne numery mi wyświetla ale gdy włączam program podpinam telefon i naciskam start za każdym razem wyświetla się comport open error :/ proszę o pomoc w miarę szybką i czy jest jakiś jeszcze inny sposób na uleczenie mojego ciasteczka z wieszającego się loga??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2010 07:10 

Rejestracja: 25 lis 2009 14:48
Posty: 2768
Pochwały: 718
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony
Model telefonu: Xperia M2
Wersja SW/OS: Anadroid 4.4.2
Sieć: Play
Spróbuj zrobić według tego poradnika:


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 mar 2010 19:40 

Rejestracja: 25 sie 2009 12:23
Posty: 5
Wersja SW/OS: V10e
Można aktualizować te linki. Bo akurat padł mi tel i znalazłem ten temat tylko że nie moge pobrać:(


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 mar 2010 19:48 

Rejestracja: 24 mar 2010 19:43
Posty: 1
Ja też bym o to prosił


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 mar 2010 20:19 

Rejestracja: 25 lis 2009 14:48
Posty: 2768
Pochwały: 718
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony
Model telefonu: Xperia M2
Wersja SW/OS: Anadroid 4.4.2
Sieć: Play
Tu też macie viewtopic.php?f=9&t=7217


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 gru 2010 15:05 

Rejestracja: 12 sie 2009 16:22
Posty: 26
Pochwały: 3
Wersja SW/OS: V 10e
próbuje od kilku godzin zainstalowac softa do coockie, lecz po zrobieniu wszystkiego według instrukcji wchodząc w program MultiGSM i klikając START na wszystkich tych okienkach portowych piszę COMPORT OPEN ERROR, a w pierwszym okienku przez chwilę piszę WAIT PHONE CONNECTING a po chwili zmienia się w COMPORT OPEN ERROR. I co teraz? Zrobiłem wszystko według instrukcji, wyczytało mi telefon w USB 1 i nie wiem co jest grane, proszę o pomoc. Dziękuje z góry


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 gru 2010 15:10 

Rejestracja: 19 sie 2010 19:47
Posty: 674
Pochwały: 107
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10F 07
Sieć: Play
A jakiego masz windowsa


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h