Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 20 sty 2010 17:01 

Rejestracja: 24 maja 2009 08:27
Posty: 51
Pochwały: 9
Wersja SW/OS: Najnowsza ;p
Znalazłem na innym forum instrukcje jak przerabiać gry do wersji landscape (poziomej). Nie sprawdzane. Miejmy nadzieję, że zadziała (kto się odważy zabrać za testowanie?)

1. ściągamy plik .jar z aplikacją, która nas interesuje
2. zmieniamy jej rozszerzenie z .jar na .zip
3. otwieramy winrarem(nie wypakowywujemy), wchodzimy do META-INF/MANIFEST.MF i otwieramy go w notatniku
4. na końcu wklejamy linijkę:
MIDlet-Screen-Mode: Landscape
5. zapisujemy zmiany, kiedy winrar o to zapyta.
6. Zmieniamy rozszerzenie na .jar i wrzucamy do telefonu.


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 sty 2010 10:44 

Rejestracja: 16 gru 2009 17:02
Posty: 365
Pochwały: 19
Wersja SW/OS: V10d
dziala, sprawdzone ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 sty 2010 13:51 

Rejestracja: 13 sty 2010 19:40
Posty: 7
Prubowalem przerobic ta gre: Worms 2008 do wersji poziomej i wydaje mi sie ze wszystko dobrze zrobilem ale gra jest nadal w wersji pionowej. Spruboje ktos to przerobic do wersji landscape??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 sty 2010 21:45 

Rejestracja: 05 sie 2009 09:48
Posty: 157
Pochwały: 144
nie działa


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 sty 2010 12:50 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Siajomi lepsze
Sieć: Inna
Sieć#2: Inna
Nie działa. Gra z wersji pionowej nie zamieniła się do poziomej.

Pozdrawiam


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 sty 2010 12:53 

Rejestracja: 03 sie 2009 11:04
Posty: 15
Pochwały: 1
Wersja SW/OS: V10f_07
Niestety, próbowałem na 3 grach i nic...
Dnó...
;/

EDIT: Zrobiłem tak jak napisał depo i udało się !

Za poradę oczywiście "+" ;D


Ostatnio zmieniony 14 mar 2010 19:21 przez Mati103103, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 sty 2010 11:40 

Rejestracja: 16 gru 2009 17:02
Posty: 365
Pochwały: 19
Wersja SW/OS: V10d
mi jakos wyszlo na PES 2009 :/
na koncu dodaj ta linijke i zrob podwojny enter... ja tak zrobilem i poszlo, a PES byl pionowy xD a i przed "ladnspace" w ostatniej linijce jest bez spacji, bedzie tak:
MIDlet-Screen-Mode:Landscape


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 08 kwie 2010 14:06 

Rejestracja: 01 kwie 2010 19:27
Posty: 4
Wersja SW/OS: KP500AT_V10a
Niestety u mnie nie dzieła. Może komuś udało się przerobić w ten sposób nfs shift?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 14 kwie 2010 17:50 

Rejestracja: 21 sie 2009 16:53
Posty: 60
Pochwały: 6
depo mógłbyś wkleić jak wyglądał Twój plik z notatnika po zrobieniu tej modyfikacji? Próbuję zrobić to samo tyle że na PES 2010 a nie 2009 i jakoś mi nie wychodzi ;/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 19 kwie 2010 14:08 

Rejestracja: 10 sty 2010 20:25
Posty: 16
mi nie działa jeśli ktoś przerobił grę NBA Smash to prosiłbym o jej wstawienie (jeśli trick działa)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sie 2010 11:02 

Rejestracja: 08 sie 2010 19:22
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
NIe udało sie prubowałem przerobic grę fast and furious


Ostatnio zmieniony 27 sie 2010 11:18 przez b928, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h