Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Obrazek

DARMOWE ściąganie simlock z LG na platformie Infineon! Sprawdź > viewtopic.php?t=39131


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 23 lut 2010 19:41 

Rejestracja: 01 gru 2009 20:34
Posty: 13
Nie wiem czy to dobry dział , ale lepszego na typ tego tematu nie znalazlem. Wiec kupilem jakis czas temu telefon i chce go sformatowac ale potrzebny mi jest kod zabezpieczajacy. Sęk w tym ze poprzedni wlasciciel go nie pamieta! Da sie go jakos poznac lub obejsc? Wiem ze moge sformatowac telefon przez kompa , ale nie chce usunac jakichs potrzebnych plikow. Co zrobic?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2010 19:46 

Rejestracja: 16 sty 2010 15:22
Posty: 7391
Pochwały: 1531
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: Arc S
Sieć: Heyah
Być może, że jest to 00000. ale wątpię....


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2010 20:17 

Rejestracja: 09 sie 2009 14:07
Posty: 1939
Pochwały: 418
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: swift
Wersja SW/OS: android 2.1
mozesz probowac kombinacje
1)same zera
2)kolejne cyfry (1,2...)
3)same 9


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2010 20:49 

Rejestracja: 17 paź 2009 13:33
Posty: 939
Pochwały: 137
Wersja SW/OS: V10F_07
1234/0000


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 lut 2010 20:16 

Rejestracja: 01 gru 2009 20:34
Posty: 13
Niestety nie. Probowalem wszystkie tego typu kombinacje. Kod raczej jest zmieniany przez poprzedniego wlasciciela ;/ da sie go jakos poznac czy trzeba strzelac?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 lut 2010 20:29 

Rejestracja: 09 sie 2009 14:07
Posty: 1939
Pochwały: 418
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: swift
Wersja SW/OS: android 2.1
chcesz format telefonu tak?
Zrob to co mowie:
1)wpisz kod (tak jakbys chcial zadzwonic) 1809#*500#
2)Wybierz "Format Factory"


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 sie 2010 09:10 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
Co zrobic jak ja zapomialem kodu a mialem zabezpieczenie przed kradzieza >???


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 sie 2010 10:14 

Rejestracja: 27 kwie 2010 21:18
Posty: 1
Wersja SW/OS: KP501AT_V10k
zapytaj sie zlodzieja o kod :-) Aby sformatowac telefon czy tez karte pamieci w naszym cookie musisz wpisac 4 zera zatwierdzic okeyem i gotowe. Jezeli pomoglem to wiadomo :-)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 21:20 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
Cztery zera nie pomogly:/ nie wiem co robic:/ pomocy usb tez mi nie wykrywa:/
Myslalem o zmianie softu!
Tylko ze gwarancja:/
POMOCY!!!


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 21:51 

Rejestracja: 09 lip 2010 18:42
Posty: 658
Pochwały: 104
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: L5-E610
Wersja SW/OS: 4.0.3
Sieć: Heyah
Drugi model telefonu: KP500
format zrób telu


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 21:56 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
jak??

-- 17 Sie 2010 22:57 --

Faktory format ?
Nie pamietam kody czyli mi sie nie wlaczy:/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 21:59 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC Sensation
Wersja SW/OS: Android 4.1.1
Sieć: Orange
Chodzi o factory reset. 1809#*500# . Ja jak zapomnę to wgrywam nowy soft ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:02 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
tylko ze nie wykrywa mi kabel tele. USB:/

-- 17 Sie 2010 23:03 --

I nie ma klawiatury zeby wpisac tylko polaczenia alarmowe:/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:07 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC Sensation
Wersja SW/OS: Android 4.1.1
Sieć: Orange
viewtopic.php?f=9&t=7217&hilit=reset+na+logu+lg To Ci nie działa? Jak nie wykrywa ci telefonu? Zainstalowałeś sterowniki?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:09 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
nie umiem zmieniac softu


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:12 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC Sensation
Wersja SW/OS: Android 4.1.1
Sieć: Orange
Jeśli telefon Ci w ogóle nie działa. Tzn, nic nie zrobisz, bo nie masz kodu to zapraszam tu: viewtopic.php?f=9&t=7217&hilit=reset+na+logu+lg


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:13 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
To pomoze??

-- 17 Sie 2010 23:16 --

Mam drugi telefon taki sam i jak jest wlaczany normalnie z kodem to mi wykrywa a tego nie!!


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:17 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC Sensation
Wersja SW/OS: Android 4.1.1
Sieć: Orange
No napisałem. To usunie kod zabezpieczający. Tylko możliwe, że stracisz wszystkie kontakty itp. zapisane w pamięci telefonu...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:19 

Rejestracja: 21 cze 2010 21:34
Posty: 18
Ok ale potem czeba wrac soft? Czy bedzie odrazu?
13619469 to moje gg napisz:/ prosze


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 sie 2010 22:21 

Rejestracja: 09 lip 2010 18:42
Posty: 658
Pochwały: 104
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: L5-E610
Wersja SW/OS: 4.0.3
Sieć: Heyah
Drugi model telefonu: KP500
softa V10d będzie ten jak się nie mylę potem możesz dograć jaki chcesz


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h