Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Obrazek

DARMOWE ściąganie simlock z LG na platformie Infineon! Sprawdź > viewtopic.php?t=39131


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 24 sty 2011 21:47 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
Witam jakies pół roku temu może ćiutkę wcześniej wgrałem do mojego Lg KP501 (juz nie wiem czy to soft czy motym) a wiec wgrałem cos takiego co zminiło mi i wyglad ekronu poczatkowego i odblokowanie menu tez totalnie wszytsko. lecz teraz chce dac telefon mojej mamie a ona nie lubi takich wynalazków wiec mam pytanie co musze zrobic aby wrócic do oryginalnego softu orange takiego wyglądu jak kupiłem telefon?? zaznacze ze nie mam zadncyh plików ze starego systemu lg gdyż formatowałem kompa. co musze wgrac??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 21:48 

Rejestracja: 16 sty 2010 15:22
Posty: 7391
Pochwały: 1531
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: Arc S
Sieć: Heyah
Musisz wgrać czystego custa, tyle ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 22:45 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
a skąd moge takie wziąć??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 22:47 

Rejestracja: 16 sty 2010 15:22
Posty: 7391
Pochwały: 1531
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: Arc S
Sieć: Heyah
Podaj softam, poszukamy bo na forum są różne custy, jeśli takiego nie ma zmienisz softa i custa.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 23:15 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
okej a jak mam podac softa skad to wziac??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 23:26 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2287
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: MyPhone
Model telefonu: FUN
Wersja SW/OS: Android 4.2.2
Sieć: Play
Drugi model telefonu: ZTE Blade G
Sieć#2: Play
Stąd
viewtopic.php?f=228&t=18364


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2011 23:33 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
okej wielkie dzieki

-- 24 Sty 2011 23:43 --

a skąd moge wziąć informacje jakie mam oznaczenie softu w swoim Lg??

-- 25 Sty 2011 10:02 --

słuchajcie chce wgrac tego CUSTA czystego wszytsko robie git do momentu jak nie podłączam telefon do kompa a w LG Utils wyskakuje mi Error during the sec-pack sending: For NAND system an EBL must be injected. None was found
co to moze byc scezke podaje dobrze c:\kp500.flb i nic


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:28 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2295
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 5
Sieć: Play
Pobierz inny plik kp500.flb i/lub skorzystaj z LGUI


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:30 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
okej zrobiłem tak uzyłem LGUI wgrałem czystego custa ale telefon wszystko git tylko telefon dochodzi do ekranu startującego i wyłącza sie i włącza sie od nowa i znowu tylko do ekranu startowego i reset. co mam teraz zrobic??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:33 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2295
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 5
Sieć: Play
To zły cust wgrałeś... Albo wgraj zgodny z wersją softu albo pozostaje zastosowanie poradnika GSMulti


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:46 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
a jak teraz moge dowiedziec sie jaki mam soft wgrany ?? bo teraz zatrzymuje mi sie cały czas na napisie LG i nic sie nie dzieje


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:49 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2295
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 5
Sieć: Play
albo V10I albo V10K a jaki Cust wgrałeś??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:50 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
pamietam cos z Iphon black blue


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:51 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2295
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 5
Sieć: Play
Ja się pytam o wersje cust a nie co w nim było ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:52 

Rejestracja: 13 gru 2009 14:51
Posty: 19
a ta co teraz wygrywłaem
Czysty Cust V10G_00


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2011 13:53 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2295
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 5
Sieć: Play
Jak masz soft z orange i wrzuciłeś cust G stąd reset... ;|
Proponuje od razu poradnik GsMulti bo nie pamiętam żeby ktoś dał czysty cust dla Orange...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h