Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 08 sie 2013 22:07 

Rejestracja: 08 sie 2013 21:55
Posty: 1
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: optimus 2x
Sieć: Inna
Witam! czy wie ktos moze jak usunac kod zabezpieczajacy z lg optimus 2x?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 wrz 2013 17:00 

Rejestracja: 20 sty 2013 15:32
Posty: 46
Pochwały: 4
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GD510
Wersja SW/OS: V10g
Sieć: Play
Polecam reset telefonu (tzn. reset kodów zabezpieczających, nie wiem jak to jest na Androidzie), po resecie wg mnie domyślna wartość powinna wynieść 0000.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 20 sie 2015 17:13 

Rejestracja: 20 sie 2015 17:12
Posty: 1
Marka telefonu: LG
Model telefonu: N4
Skoro 2x to co ten post robi w dziale Nexusa 4? Co do problemu, zrób hard reset telefonu. Tylko stracisz z niego dane.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
PostZamieszczono: 24 sie 2015 20:47 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2333
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Żeby zrobić wipe musi znać hasło. Jedyna opcja to reflash softu.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 wrz 2015 07:48 

Rejestracja: 03 wrz 2015 07:47
Posty: 1
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Nie, jeśli zrobi hard reset z poziomu hardware - otworzy menu recovery z poziomu wyłączonego telefonu omijając system.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 wrz 2015 14:57 

Rejestracja: 07 wrz 2015 14:56
Posty: 1
Marka telefonu: LG
Model telefonu: S6
Dokładnie, jeśli zrobi wipe to nie będzie problemu z przywróceniem ustawień.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h