Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Informacja o modyfikacjach - viewtopic.php?f=7&t=28095



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 13 lut 2011 16:50 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
Obrazek

Jeżeli android market nie jest dla ciebie wygodny na telefonie zawsze masz możliwość instalowania aplikacji z marketu za pomocą komputera.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lut 2011 06:08 

Rejestracja: 12 gru 2010 11:57
Posty: 38
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Nokia
Wersja SW/OS: v20b
Sieć: Orange
mam problem otuz jak wchodze na strone marketu i sie logoje telefon podpiety do usb a jak klikam install to im wyskakuje ze ten adres e-mail nie ma zadnego telefonu android


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lut 2011 08:20 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
włącz debugowanie usb.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lut 2011 14:39 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
A ja mam jeszcze inny klikam pobierz mam do wyboru tylko phone a telefon podłączony i nic się nie dzieje. Dopiero jak włączę wifi w telefonie to mi się pobierają pliki ale to przecież żadna różnica czy zrobię to na kompie czy telefonie.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lut 2011 15:09 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Może nie jest do końca dopracowany...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 lut 2011 10:47 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
Mi korzysta z danych pakietowych, czasem sieci komórkowej nie miałeś wyłączonej?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h