Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 25 sty 2012 17:22 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
Jaka nawigacja najlepiej chodzi na P970? która nie korzysta z netu ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 sty 2012 21:26 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
iGO, ale w wersji HD ona nazywa się Motonav.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sty 2012 20:49 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
taka jak ta: "iGo MotoNav 8.4.2.113447 PL"


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sty 2012 20:51 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Tak. Pewnie znalazłeś na chomikuj? :D


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 28 sty 2012 22:52 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
mam znalazłem dokładnie ale nie działa i nie wiem dla czego ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 28 sty 2012 23:35 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
A co dokładnie się dzieje?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 lut 2012 18:05 

Rejestracja: 20 cze 2011 08:11
Posty: 97
Pochwały: 58
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: Galaxy Ace
Wersja SW/OS: 2.3.5
Sieć: Orange
Ja gorąco polecam nawigacje Sygnic (Aura). Ma mapy z całego świata i nie korzysta z internetu. Mapy są bardzo dokładne.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 lut 2012 18:19 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
iGO też nie korzysta z Internetu, żadna nowość.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 lut 2012 19:11 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
Sygnic o wiele lepsza od iGO ponieważ ostrzega przed radarami i ma więcej funkcji ułatwiających życie.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 lut 2012 19:34 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Nie będę się spierał nabijając posty, ale iGO też ostrzega.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 lut 2012 23:12 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
pojawia sie komunikat please insert your motonav sd card i o co ho


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 lut 2012 23:14 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Skopiowałeś pliki na kartę pamięci? (/sdcard/)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 lut 2012 22:08 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
oczywiscie ze tak. moze wiesz z kad zciagnac jakas dobra nawigacje na swifta działajaca bez bez netu

-- 07 lut 2012 22:09 --

a najlepiej jak by bała tez mapa europy :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2012 22:27 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
ściagnij sygnic


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2012 23:59 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
Ściągnąłem sygnika skopiowałem na kartę SD odpiołem USB i zainstalowałem w swifcie i nie działa :( moze robie cos zle nie wiem


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 15:17 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Więc opisz w punktach (stwórz plan wydarzeń) to co robisz. Po kolei.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 16:09 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
jaki błąd wyskakuje


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 lut 2012 19:38 

Rejestracja: 07 sty 2012 17:29
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: p970
Wersja SW/OS: android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: nokia N95
jak sie zainstaluje pojawia sie napis otwórz, otwieram i pokazuje sie czarny ekran przez 2-3 sec i nic sie nie dzieje wraca do menu androida i tak w kólko :(


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 lut 2012 12:28 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
Mapy wgrane na karcie pamięci?

Wysłane z mojego HTC Wildfire S za pomocą Tapatalk


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h