Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
ZANIM ZAPYTASZ - PRZECZYTAJ.... - viewtopic.php?t=13131



Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 3D nie działa
PostZamieszczono: 18 lip 2012 21:44 

Rejestracja: 24 wrz 2011 17:44
Posty: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Cookie
Drugi model telefonu: Brak
Witam. Otóż kilka dni temu kupiłem LG Swift 3D P920. Otóż gdy tylko go kupiłem na ekranie zawsze nic się nie pokazywało, cały ekran był czarny. Nie wiem co robić. Boję się wciskać jakieś przyciski z boku telefonu, bo kolega raz nacisnął przez przypadek jedne z przycisków i na ekranie pojawiła się podobna czarna plama. Nie wiem jak to opisać. Mniej więcej wygląda to tak:

Obrazek

Co robić, co wcisnąć? Proszę o szybką odpowiedź, bo może to coś poważnego.

PS: Ta czarna plama nie jest w 3D i to jedno z moich utrapień... Powinna być w 3D, prawda?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 19 lip 2012 01:00 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2340
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Nie rozumiem, nie działa Ci w ogóle ekran ? I jaka plama ? To co jest na tym obrazku to znak wody zdjęcia nie żadne plamy :?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 19 lip 2012 03:40 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Siajomi lepsze
Sieć: Inna
Sieć#2: Inna
Czy telefon się włącza do ekranu z ikonkami?
Czy telefon posiada gwarancję?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 19 lip 2012 14:57 

Rejestracja: 24 wrz 2011 17:44
Posty: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Cookie
Drugi model telefonu: Brak
Już dobrze - zapomniałem włączyć telefon ;) Można zamknąć.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h