Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 31 sty 2012 17:56 

Rejestracja: 13 maja 2010 13:00
Posty: 75
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: P500
Wersja SW/OS: Android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG kp500 cookie
Sieć#2: T-Mobile
Czy jest jakaś opcja stosowania touch lag w lg p500 bez wgrywania innego romu i recovery?Mam roota a przez recovery już dwa razy musiałem na nowo wyrywać rom.Help,przez to nie da sie grac w Pesa.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 31 sty 2012 22:08 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
nie da się, telefon nie wyrabia, możesz podkręcić procesor to jedyne rozwiązanie.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 01 lut 2012 18:20 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2334
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Ray, jak nie wiesz, to nie pisz. Są fixy. Mogę podać linki na PW - nie tutaj, bo są do innego forum.

-- 01 lut 2012 18:25 --

Ew. można jeszcze wgrać kernel który podlega OC oraz ma już w sobie tego fixa.

@edit: mogę jeszcze podesłać linki do aktywacji JIT + HWA, jak potwierdzisz że śmiga (Limone) to sam sformułuję poradnik instalacji tego wszystkiego.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 01 lut 2012 23:26 

Rejestracja: 15 wrz 2011 09:49
Posty: 5
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: P350
Wersja SW/OS: Cyanogenmod 7
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: Brak
Jit i akcelerację sprzętową można aktywować poprzez edycje pliku build.prop w systemie.
A czemu musiałeś wgrywać rom przez wgrywanie recovery? I jak je wgrywałeś?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 lut 2012 10:31 

Rejestracja: 13 maja 2010 13:00
Posty: 75
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: P500
Wersja SW/OS: Android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG kp500 cookie
Sieć#2: T-Mobile
roma na nowo wgrywałem bo coś w recovery sie popsuło i telefon kończył działanie na fastboocie.Wgrałem jix i specjalny do tego kernel i teraz śmiga, lecz już 4 razy sie zaciął, przyciski mrugały i sie wyłączał...Jak to napramić?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 lut 2012 12:19 

Rejestracja: 15 wrz 2011 09:49
Posty: 5
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: P350
Wersja SW/OS: Cyanogenmod 7
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: Brak
Pewnie za dużo podkręciłeś procesor.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 lut 2012 16:59 

Rejestracja: 13 maja 2010 13:00
Posty: 75
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: P500
Wersja SW/OS: Android
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG kp500 cookie
Sieć#2: T-Mobile
nom, już udało mi się to ustalić.PhoneM,możesz spokojnie robić poradnik.Wszystko smiga ale lekkie lagi np w pesie i tak występują.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 lut 2012 16:20 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2334
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Jak będę miał czas to zrobię poradniki na temat tego ;] na razie lenistwo bierze górę ;d


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 01 sty 2014 08:28 

Rejestracja: 01 sty 2014 07:10
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: 123456
Sieć: FreeM
Sieć#2: Carrefour Mova
Witam. Chcę wysyłać i odbierać MMSy ale korzystam z internetu tylko przez Wi - Fi . Czy jest możliwość aby mieć zablokowany internet jako pakiet i korzystać tylko gdy jestem w domu przez Wi-Fi a zarazem korzystać z dobrodziejstwa MMS. Jestem laikiem w tych sprawach - proszę o wyrozumiałość i pokierowanie ustawieniami . Będę wdzięczny .


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 01 sty 2014 11:16 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Musisz usunąć profil internetowy w APN lub zrobić nowy pusty i go aktywować.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h