Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Regulamin dodawnia motywów - viewtopic.php?f=26&t=15480
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 29 gru 2010 02:40 

Rejestracja: 24 paź 2010 08:24
Posty: 50
Pochwały: 11
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10f_07
Sieć: Orange
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Autor : Henka
Żródło : cookie-themes.webatu
Testowany : Nie
Język : Angielski

Jeżeli ktoś się podejmie spolszczenia to był bym wdzięczny :)

SWF



dał bym w flash ale nie wiem jak się dodaje w postach :( jak ktoś wie to proszę pisać ;)


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 08:32 

Rejestracja: 30 cze 2010 10:12
Posty: 1030
Pochwały: 164
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: AT_V10f_07
Sieć: Play
Cytuj:
dał bym w flash ale nie wiem jak się dodaje w postach :( jak ktoś wie to proszę pisać ;)

jako user nie masz możliwości korzystania z flash na forum ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 11:55 

Rejestracja: 24 paź 2010 08:24
Posty: 50
Pochwały: 11
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10f_07
Sieć: Orange
aha no rozumiem :) a mógł by to ktoś dodać do flash? był by wdzięczny ;)

Wczoraj przerobiłem swf na dmf i wrzyciłem w tele ;) wszystko ładnie śmiga lecz martwi mnie brak tapety :( bo nie mogę ustawić :( i tu mnie boli :(( nie wiem właśnie jak to zrobić


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 13:02 

Rejestracja: 13 gru 2009 19:00
Posty: 1152
Pochwały: 253
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Xiaomi Redmi 5 Plus
Wersja SW/OS: Android 7.1.2
Sieć: Orange
Zmienic tapetę można zmienić we Flash Decompiler Trillix. ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 13:21 

Rejestracja: 24 paź 2010 08:24
Posty: 50
Pochwały: 11
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10f_07
Sieć: Orange
Wiesz co ogólnie to tapetka jest jak widać na screenie ale nie mam jej w telefonie ponieważ zmieniłem tylko swf na dmf i jakieś pliki zostały tam config i tapeta własnie a nie wiem czy to jakoś się wgrywa czy ja :/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 13:26 

Rejestracja: 13 gru 2009 19:00
Posty: 1152
Pochwały: 253
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Xiaomi Redmi 5 Plus
Wersja SW/OS: Android 7.1.2
Sieć: Orange
Wgrałeś razem z tapetą do cust? Pewnie jeśli są motywy z plikami tapety, to trzeba w SWF przez loadery, by tapetka była widoczna. ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 13:28 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Tapetę wrzucasz do cust razem z Idle_widget i plikiem config


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 13:33 

Rejestracja: 24 paź 2010 08:24
Posty: 50
Pochwały: 11
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10f_07
Sieć: Orange
aha czyli nie muszę przez loadera ? to robić ? bo szczerze mówiąc nie ogarniam tego loadera ... ;/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 gru 2010 16:20 

Rejestracja: 23 sie 2010 11:37
Posty: 69
Pochwały: 11
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Play
Na loaderach tak samo tylko na inne pliki zmieniasz idle widget top menu i key`lock potem do flashconteks i wszystko dziala


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lip 2011 18:43 

Rejestracja: 01 cze 2010 18:53
Posty: 26
Wersja SW/OS: KP500AT_V10f
Może ktoś to jeszcze raz wrzucić, bo u mnie link nie działa...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 lip 2011 18:50 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Proszę:


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h