Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Regulamin dodawnia motywów - viewtopic.php?f=26&t=15480
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 17 lip 2010 06:17 

Rejestracja: 14 sie 2009 17:29
Posty: 88
Pochwały: 7
Obrazek następny z kolei motyw z ryskiej strony do przetestowania i spolszczenia lub mam nadzieję że teraz warna nie dostanę ha ha


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 08:39 

Rejestracja: 28 sty 2010 12:58
Posty: 602
Pochwały: 64
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: WP 8S
Wersja SW/OS: Windows Phone 8
Sieć: Play
Instrukcja jak wgrać??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 08:40 

Rejestracja: 25 lis 2009 14:48
Posty: 2768
Pochwały: 718
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony
Model telefonu: Xperia M2
Wersja SW/OS: Anadroid 4.4.2
Sieć: Play
No na Loadery dajesz i masz ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 08:42 

Rejestracja: 28 sty 2010 12:58
Posty: 602
Pochwały: 64
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: WP 8S
Wersja SW/OS: Windows Phone 8
Sieć: Play
a których loaderów używasz doktorze??
Edit: Już mam


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 08:44 

Rejestracja: 25 lis 2009 14:48
Posty: 2768
Pochwały: 718
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony
Model telefonu: Xperia M2
Wersja SW/OS: Anadroid 4.4.2
Sieć: Play
Ja nie mam loadrów, wszystko w CUST ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 15:06 

Rejestracja: 22 sty 2010 19:53
Posty: 58
Pochwały: 1
Wersja SW/OS: KP500AT_V10a
Motyw bardzo ładny, ale dużo rzeczy nie działa.
Na Z I E L O N O zaznaczone są podpisy, których nie widać na telu. (Zdaje mi się, że to dlatego, że to po rosyjsku, ale ja się tam nie znam :D)
Na C Z E R W O N O są zaznaczone rzeczy, które nie działają.
Dodatkowo po wyjściu z wszystkiego co się tam znajduje pojawia się czarne tło..
Ale tak ogólnie to najładniejszy iPhone jakiego widziałem :]

Obrazek Obrazek Obrazek


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 15:16 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC10
Wersja SW/OS: Android 7.0
Sieć: Play
A wrzuciłeś pliki z folderów Interna do pamięci telefonu, a Externa na kartę pamięci


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 15:37 

Rejestracja: 22 sty 2010 19:53
Posty: 58
Pochwały: 1
Wersja SW/OS: KP500AT_V10a
Nie wiem czy to jest dobrze wrzucone ale mam tak:
Karta pamięci:
Obrazek
Pamięć tela:
Obrazek
Obrazek


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lip 2010 15:53 

Rejestracja: 08 lis 2009 15:47
Posty: 1827
Pochwały: 296
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: HTC10
Wersja SW/OS: Android 7.0
Sieć: Play
Chyba powinno być dobrze, lecz nie mam jak sprawdzić. Spróbuj folder flashplayer z widgetu wsadzić do flashcontest w pamięci telefonu.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 lip 2010 05:36 

Rejestracja: 14 sie 2009 17:29
Posty: 88
Pochwały: 7
no jeśli są tam jakieś nieprawidłowości i niedociągnięcia to może ktoś to poprawi ja niestety jestem zielony w te klocki


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 sty 2012 19:04 

Rejestracja: 06 sie 2011 13:53
Posty: 19
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Sieć: Orange POP
Drugi model telefonu: Brak
WYŚLE MIktoś działający link ??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 sty 2012 19:45 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2340
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Tak, wykopany z ruskiej strony, link działa - sprawdzałem.


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h