Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin forum - viewtopic.php?f=22&t=580



Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2724 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 04 cze 2012 20:09 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Dokładnie, niech każdy pobiera skąd chce ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 cze 2012 20:15 

Rejestracja: 09 sie 2009 13:24
Posty: 2607
Pochwały: 1195
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: w995
Wersja SW/OS: 1215-7995R1HA03
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
no jasne ,tylko ty udowodnilas tylko tyle ze tez musialas zaplacic za transfer ,i co to niby ma udowodnic ,bo nie kumam ;/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 cze 2012 20:26 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
No i co że 20mb zdarło mi z limitu na rapideo?? Jakoś problemu nie widzę. Nie rozumiem także do czego ma prowadzić na dyskusja skąd kto, co i kiedy pobiera ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 cze 2012 20:56 

Rejestracja: 09 sie 2009 13:24
Posty: 2607
Pochwały: 1195
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: w995
Wersja SW/OS: 1215-7995R1HA03
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
no dyskusja ma prowadzic do tego ,ze skoro jedna osoba wydla pieniadze na przerzucene,to po co druga robi to samo ,tylko poto zeby udowoidnic ze tez to potrafi??,ja nie wiem czego ty nie rozumiesz???,dałem na serwer gdzie te pliki beda zyly wiecznie a ty na jakis microcreator gdzie pliki nie wytrzymaja nawet 30 dni,i chcesz mi udowodnc ze tez potrafisz,ja tego nie neguje tylko sie pytam po co ?? ,ale tak jak napisałem to ostatnia wrzuta jaką zrobilem przez przezucene,dalej martwie sie sami ,chceie pokazac jacy to niesamowici jestescie to prosze,bo ja gdy ktos pobieze z mojego gryzonia mam transfer i moge go wykorzystac na co chce a ty ,niestety bedziesz placic ,ciekawe do jakiego czasu?ale,jak chcesz coś udowadniac to udowadniaj ,życze powodzenia,tylko czy userzy będa tego samego zdania to wątpie,ale rob co chcesz


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 cze 2012 21:04 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Mój czas, moja kasa, moje decyzje.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 cze 2012 12:35 

Rejestracja: 27 lut 2012 17:41
Posty: 1
Marka telefonu: BlackBerry
Model telefonu: blackberry
Sieć: Play
Bardzo łatwa gra.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: simlocka
PostZamieszczono: 10 cze 2012 15:28 

Rejestracja: 28 lis 2011 18:42
Posty: 25
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: L9
Sieć: Plus
Żeby zdjąć simlocka można też wpisać kod 2945#*510#


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 cze 2012 14:23 

Rejestracja: 09 sie 2009 13:24
Posty: 2607
Pochwały: 1195
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: w995
Wersja SW/OS: 1215-7995R1HA03
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
blaszka panie del ,pochwałka leci jak nic <brawa>


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 cze 2012 16:07 

Rejestracja: 12 lut 2012 14:13
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: v10a
Sieć: Orange
sorki ale ta strona nie działa


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 cze 2012 18:43 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Rapidshare działa. To raz. Dwa, raport się daje a nie pisze posta.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 19 cze 2012 20:26 

Rejestracja: 06 sie 2009 08:20
Posty: 219
Pochwały: 78
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: LG GT540
Wersja SW/OS: Android 2.1 UP1
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG Kp500
Sieć#2: Orange
Zdjęcia ci wcięło .. ; ) Popraw..

Administrator chanka84:

Zgłaszaj takie tematy



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 cze 2012 20:43 

Rejestracja: 05 lip 2010 23:15
Posty: 536
Pochwały: 41
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: Galaxy S Plus
Wersja SW/OS: Android 2.3.6
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Brak
bidon184 pisze:
niom,w tym ostatnim BB ma racje,aczkolwiek, i Immo tez ma potrochu racje,ale i tak to nie ma znaczenia poniewaz autor pisze ze tylko w niektorych teledyskach tak sie dzieje,wiec przyczyna tkwi w tychze teledyskach ,przyczyn moze byc wiele ,ale najczestrza jest ta ze w niektorych filmikach jest tak zwane "lokowanie produktu" inaczej mowiac reklama i teraz jesli taki klip zostanie obrobiony nieprofesjonalnie w celach usuniecia reklamy,to owszem reklamy nie bedzie widac ale zostana referrery,rozjasnienia ekranu,podglosnienie dzwieku,zwiekszenie bitrate itd ,i to najczesciej jest przyczyna zacinania sie klipu z youtube ;e (taka moja teoryjka ;e )

Eeeeeeee macarena!


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 cze 2012 15:32 

Rejestracja: 01 mar 2012 16:29
Posty: 38
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: V10_f
Sieć: Play
tibia xD
homerun batle 3D (android market)

Moderator Globalny PhoneM:

Odkop. Kosz.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 cze 2012 18:20 

Rejestracja: 09 paź 2010 08:31
Posty: 47
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10_B
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Iphone 4S
Sieć#2: T-Mobile
zależy czy dana sieć preferuję taką usługę


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 cze 2012 16:06 

Rejestracja: 24 cze 2012 10:35
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp 501
Wersja SW/OS: lg kp501
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: kp 500
jhhhgh

Moderator Globalny Ray:

WARN!



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 30 cze 2012 13:25 

Rejestracja: 31 sty 2011 17:56
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sagem
Sieć: Orange
Szkoda .


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lip 2012 11:24 

Rejestracja: 24 maja 2012 19:02
Posty: 14
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP501
Wersja SW/OS: KP501AT_V10i
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: Sony Ericsson W200i
Sieć#2: Plus
Jeszcze zapomniał za 7 zł (normalna prędkość do 100mb)

jeżeli nie wierzycie mi że jest za 7 zł to sami zobaczcie. Wpiszcie w przeglądarce telefonu
http://m.plus.pl/oferty/kartap


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lip 2012 17:36 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
djlozo9539 patrz na datę ostatniego i pierwszego postu :)
Wydzielam do kosza.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lip 2012 20:55 

Rejestracja: 04 lip 2011 11:14
Posty: 56
Pochwały: 15
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Wersja SW/OS: V10b
Sieć: Plus
BigBoy™ pisze:
Takie małe założenie z mojej strony że wszyscy tu mają KP500. Oczywiście chodziło mi o dowolny soft o rozszerzeniu .bin dla GM360. Natomiast ja obawiam się że twoja wiedza jest ograniczona do minimum ponieważ na GM360 są już softy V10D_00, na GM360I softy V10I_00.


widzę że kolega nie lubi ludzi z lgbali forum i czeka żeby tylko jakoś dogryźć.. no ale nadal będę się upierał że nie ma softa v10d na bali.. jeśli chodzi o GM360i to tak, wyszło ich mnóstwo no ale to Ty wtrąciłeś GM360i do tematu..

nie lubie jak ktoś ocenia ludzi mimo że ich nie zna a tym bardziej jeśli chodzi o mnie.. Twój tekst dotyczący mojej wiedzy ograniczonej do minimum był lekko nie miły.. jestem pewien że do "zwykłego" usera byś tego nie napisał..

a stwierdzenie że "...wszyscy tu mają KP500" chyba jest trochę nieuzasadnione co nie? Jeśli się nie mylę to jest to temat dla GM360 więc nie wiem już... <?> ..jeśli się mylę to mnie popraw ;)


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lip 2012 21:57 

Rejestracja: 09 sie 2009 13:24
Posty: 2607
Pochwały: 1195
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: w995
Wersja SW/OS: 1215-7995R1HA03
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
Zgadza sie ten tekst nie pauje do BB ,bardziej do Immo :? mam nadzieje ze to bylo jakies zacmnienie ;) bo BB jest naprawde fajnym userem(Immo tez tylko że ma swoje fochy),ogólnie uwazam ze powinismy to wziąsć w zapomnienie,mam nadzieje ze to było tylko i wyłącznie taką nie miła dygresyjka <wee> ,która sie więcej nie powtorzy ;)

Moderator Globalny PhoneM:

Kurna na chwilę Was zostawić bez opieki... Oczyściłem wątek ze spamu.


Specjalista Immortalis:

Lepiej uważaj na swoje "wyjazdy" do innych.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2724 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h