Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Obrazek

DARMOWE ściąganie simlock z LG na platformie Infineon! Sprawdź > viewtopic.php?t=39131


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 17 lut 2012 22:28 

Rejestracja: 17 lut 2012 22:18
Posty: 2
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: t500
Mam problem. Moj mały syn bawił się telefonem a ja o tym nie wiedziałam i wpisał mi kod zabezpieczający.. Teraz nie moge włonczyć teleonu bo nieznam kodu jak ktoś z was wie jak mi pomuc to prosze o omoc pilne .


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lut 2012 22:29 

Rejestracja: 05 mar 2011 11:07
Posty: 1673
Pochwały: 359
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 4
Wersja SW/OS: Android 4.4.4+
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Nexus 7
Już to napisalaś na forum -,- <facepalm> PS: Ja radzę Ci zmienić software


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lut 2012 22:40 

Rejestracja: 17 lut 2012 22:18
Posty: 2
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: t500
wie ktoś jak zmieić w telefonie sotware bo ja sie nie znam


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 17 lut 2012 23:01 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Galaxy tab 3 lite
Sieć#2: Inna
Z tym lg to musisz iść do komisu.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S za pomocą Tapatalk


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 lut 2012 14:04 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3046
Pochwały: 318
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Nie, nie musisz nigdzie chodzić.
Po 1 to jest takie coś jak Factory Reset (reset do ustawień farbrycznych), który usuwa wszystko z telefonu. Trzeba wejść w wybieranie numeru i wpisać 1809#*500#, znajdziesz się w menu serwisowym i klikasz Factory Reset i usuwasz wszystko.
Po 2 firmware można wgrać w domu za pomocą GSMulti dokładnie tak samo jak do KP500 tylko trzeba mieć plik firmware.bin i model.dll do LGT500.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h