Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 27 sie 2012 10:04 

Rejestracja: 05 sie 2012 09:36
Posty: 70
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: A510, Marvel
Wersja SW/OS: CM 9 Cryptomilk
Sieć: Play
Drugi model telefonu: KS360
Nie wiem czemu nie mogę odtworzyć w GT500 filmu w rozdzielczości: 400x240. Jakieś wskazówki <?>


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sie 2012 12:25 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2340
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: iPhone 13 Mini
Wersja SW/OS: iOS 15.4.1
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Xiaomi Mi9
Film jest źle skonwertowany.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sie 2012 14:34 

Rejestracja: 05 sie 2012 09:36
Posty: 70
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: A510, Marvel
Wersja SW/OS: CM 9 Cryptomilk
Sieć: Play
Drugi model telefonu: KS360
To według ciebie jak mam przekonwenterować próbowałem FFS: 15 i bitrate: 256 kbs.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sie 2012 16:14 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
A o kodeku zapomniałeś?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 sie 2012 18:10 

Rejestracja: 05 sie 2012 09:36
Posty: 70
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: HTC
Model telefonu: A510, Marvel
Wersja SW/OS: CM 9 Cryptomilk
Sieć: Play
Drugi model telefonu: KS360
Kodek ustawiony mam na AVC (H.264) jak przy rozdzielczości 240x320(taka konfiguracja działa) a na MPEG4(DiviX) i MPEG4(XviD) nie działa nawet przy 240x320.

-- 29 sie 2012 15:15 --

A nie pomoże zmiana softa. Mój soft to v10f


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h