Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum: viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 22 lut 2012 21:39 

Rejestracja: 22 lut 2012 20:46
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: gm360
Wersja SW/OS: 10A
Sieć: Plus
Witam. Chciałbym zwiększyć głośność tel. , ale nie znam określeń wyś. się w menu . Gdy wchodzę do opcji "headset" wyś. się następujące opcje "UL Gain , DL Gain ,Sidetone , Filter Table -> UP link , Down Link , Echo Canceller ->EC , NS ". Proszę o krótkie opisanie tych funkcji i oczywiście podanie tej która jest odpowiedzialna za zwiększenie Db , będę bardzo wdzięczny za pomoc , z góry dziękuje .


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 lut 2012 22:13 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Masz poradnik o pogłaśnianiu KP500. W GM360 będzie raczej tak samo.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 lut 2012 07:53 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2334
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
Prawie tak samo, aczkolwiek za czasów kiedy ja miałem Bali to ten sposób nie działał, tzn. po wybraniu ostatniej opcji gdzie powinno się zmienić wartość to telefon się restartował...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 sty 2013 09:25 

Rejestracja: 04 sty 2013 09:18
Posty: 4
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Wersja SW/OS: gm360at_v10a
Witam, przepraszam za odkopanie tematu, ale nie widzę sensu zakładania nowego, skoro ten ejst nadal wysoko.

Mam problem w tym, że po kliknięciu tam przy końcu już w menu digital albo coś tam resetuje się tel. Widziałem w innym temacie, ze ktoś pisał, żeby już nie kombinować dalej, ale wydaje mi się, że da się coś z tym zrobić, tylko że się na tym nie znam. Zmiana softa pomoże czy cos innego?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 sty 2013 16:42 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Menu serwisowe jest niedopracowane w tym sofcie, wysyłasz polecenie w którym brak odnośnika do funkcji i się telefon resetuje.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 sty 2013 11:02 

Rejestracja: 04 sty 2013 09:18
Posty: 4
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Wersja SW/OS: gm360at_v10a
Tak więc który soft zainstalować, aby móc to zrobić?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 sty 2013 19:00 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Trzeba próbować różnych aż będzie. Ja zacząłbym od najnowszych ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 sty 2013 20:06 

Rejestracja: 04 sty 2013 09:18
Posty: 4
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Wersja SW/OS: gm360at_v10a
Zainstalowałem V10B i nadal jest ten sam problem, nadal próbowac z innymi?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 sty 2013 09:36 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange

Wszystko wam trzeba na tacy podawać.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 16 sty 2013 08:42 

Rejestracja: 04 sty 2013 09:18
Posty: 4
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Wersja SW/OS: gm360at_v10a
Zainstalowalem tego softa i nie dość, że nie mam podpisów aplikacji w menu, to do tego to nie rozwiazalo problemu podgłośnienia


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 lut 2015 18:04 

Rejestracja: 27 lut 2015 15:46
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GM360
Sieć: Play
Czyli jest jakaś metoda na zwiększenie tej głośności?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h