Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum: viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 21 kwie 2011 18:51 

Rejestracja: 18 kwie 2011 14:43
Posty: 9
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: BlackBerry
Wersja SW/OS: V10g
Sieć: Orange
Tak.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 kwie 2011 18:52 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
To powiedz mi jaki system masz ;e

EDIT: I jaką jego architekturę (x86/x64).


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 kwie 2011 18:53 

Rejestracja: 30 sie 2010 22:22
Posty: 2338
Pochwały: 236
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: G4 H815
Wersja SW/OS: Android 6.0
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: LG GT540
weź zmień lokalizacje, albo spróbuj z innym sec-packiem ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 kwie 2011 18:56 

Rejestracja: 18 kwie 2011 14:43
Posty: 9
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: BlackBerry
Wersja SW/OS: V10g
Sieć: Orange
Windows XP x86

-- 21 Kwi 2011 20:06 --

Lokalizacje zmienialem a sec-packow tez juz mialem dwa ale moze podaj jakies jeszcze


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 cze 2011 21:21 

Rejestracja: 12 cze 2011 20:30
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Sieć: Plus
też mam z tym problem już 3 dzień sie z tym męcze ciągle wyskakuje mi ten błąd i nic niestety się z tym nie dzieje czy mógłby mi ktoś pomóc ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 14 cze 2011 14:40 

Rejestracja: 19 kwie 2011 20:53
Posty: 103
Pochwały: 4
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Nokia
Model telefonu: Lumia 520
Wersja SW/OS: Windows Phone 8
Sieć: T-Mobile
Drugi model telefonu: Sony Ericsson X8
Radzio0705, nie odkopuj tematów.
Wracając do tematu... Przyjrzyj się jeszcze raz całemu poradnikowi... Może coś zrobiłeś źle ;) .

Specjalista Immortalis:

Krzysiek97, nie ty tu jesteś od moderowania i zarządzania tym, czy temat jest odkopany czy nie.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 15 paź 2011 18:14 

Rejestracja: 15 paź 2011 14:35
Posty: 4
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Kp500
Sieć: T-Mobile
Drugi model telefonu: Brak
dominatro17 pisze:
Zrobiłem tak jak w opisie i na końcu ukazał się napis:
Cytuj:
Error during the sec-pack sending: For NAND systems an EBL must be injected. None was found.

Gdzie znajduje się plik CUST ? :)


Witam. Odświeżę ten temat bardzo ale może pomogę innym, a nie widziałem tego nigdzie indziej.

Błąd Error during the sec-pack sending: For NAND systems an EBL must be injected. None was found. można ominąć zmieniając w USTAWIENIA > ŁĄCZNOŚĆ > TRYB POŁĄCZENIA USB zmieniamy na Synchronizowane i wtedy tego błędu nie będzie ;)
Pozdrawiam
Moderator Kamil:

Następnym razem staraj się nie odkopywać tematu, ale z uwagi na przydatną treść zostawię go tutaj.

Specjalista Immortalis:

No wiesz, mimo tego że odkopał to dobrze, że napisał, bo tak to inni myśleliby "jak to zrobić?". I tak samo byłyby odkopy.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 sty 2012 23:11 

Rejestracja: 06 sty 2012 19:27
Posty: 1
Marka telefonu: LG
Model telefonu: gd510
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: se w200i
Sieć#2: Orange
Można prosić o refresh linków?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 08 lut 2012 14:36 

Rejestracja: 07 lut 2012 18:59
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GD510
Sieć: Plus
Siema,mam taki sam problem Obrazek (zdjecie z neta)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 14:42 

Rejestracja: 06 lut 2012 15:50
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: SW
Sieć: Orange POP
a gdzie bym mógł ściągnąć LG PC Studio bo nigdzie niemogę znależć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Specjalista Immortalis:

Więcej wykrzykników się nie dało?



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 14:43 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Co to jest PC Studio ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 15:21 

Rejestracja: 06 lut 2012 15:50
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: SW
Sieć: Orange POP
nie wiem chyba lg pc suite


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 15:23 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Ze strony LG, chyba logiczne...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 15:24 

Rejestracja: 06 lut 2012 15:50
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: SW
Sieć: Orange POP
nie więcej sie niedało wiesz

-- 10 lut 2012 15:28 --

tak i co wpiszę LG KP500 lg pc sstudio

-- 10 lut 2012 15:37 --

czadziej pisze:
nie więcej sie niedało wiesz

-- 10 lut 2012 15:28 --

tak i co wpiszę LG KP500 lg pc sstudio


o i jedno lg pc suite to jest lg pc studio bo ja już niewiem

no byście podali ling z lg pc studio

-- 10 lut 2012 15:40 --

BigBoy™ pisze:
Co to jest PC Studio ?




nie wiem

-- 10 lut 2012 15:44 --

Immortalis pisze:
Ze strony LG, chyba logiczne...



ta ze strony jakbyś buł łaskawy to byś mi podął link a nie tylko się oszczekiwać





fajny mi specjalista jak niemoże pomuc jak ktoś się pyta


żal mi tyle czasu straciłem

Specjalista Immortalis:

Takie rady:

1. Nie pisz takich długich postów
2. Nie odpowiadaj na notki bo to i tak Ci nic nie da
3. Nie obrażaj innych
4. Ciesz się że m.in. ja i BigBoy podjęliśmy się pomocy.

Ale że tak reagujesz, to proszę bardzo, nagroda czeka ;)
Nie warto tak robić.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 18:03 

Rejestracja: 19 cze 2010 16:30
Posty: 615
Pochwały: 106
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: Galaxy Y S5360
Wersja SW/OS: Android 2.3.6
Sieć: T-Mobile
Drugi model telefonu: LG KP500_TjUninG
Sieć#2: T-Mobile
To że jest specem to nie znaczy że ma do ciebie jechać i zrobić Ci telefon !
A że tyle czasu straciłeś to tylko twoja wina, gdyż mogłeś sam w google poszukać.
Ew oprogramowanie masz na płytce chyba no nie ?

Dla leni specjalny link: http://www.google.pl/search?client=oper ... 46&bih=865

Specjalista Immortalis:

Spokojnie, sytuacja pod kontrolą. Takie zachowania też mamy za sobą.



Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 19:05 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Powinienem się domyśleć że mając na myśli LG PC Studio miałeś na myśli PC Suite ;]
Za to ty powinieneś mieć płytkę z tym oto programem. Jak jej nie masz to tu jest link do serwera LG:


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 lut 2012 22:55 

Rejestracja: 07 lut 2012 18:59
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GD510
Sieć: Plus
MarcinuS pisze:
Siema,mam taki sam problem Obrazek (zdjecie z neta)

Odpowie ktoś?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 lut 2012 09:50 

Rejestracja: 19 cze 2010 16:30
Posty: 615
Pochwały: 106
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: Galaxy Y S5360
Wersja SW/OS: Android 2.3.6
Sieć: T-Mobile
Drugi model telefonu: LG KP500_TjUninG
Sieć#2: T-Mobile
@UP spróbuj zamiast CUST wpisać CUST.big

Jak nie zadziała to włóż kabel USB do innego portu USB.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 27 maja 2012 17:49 

Rejestracja: 13 sie 2010 16:35
Posty: 130
Pochwały: 12
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GD510
Wersja SW/OS: V10c
Sieć: Play
Drugi model telefonu: SE K510i
Witam czy ktos moglby wrzucic te sterowniki flash i USB na inny serwer?
z gory dzieki


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 21 wrz 2012 20:50 

Rejestracja: 21 wrz 2012 20:40
Posty: 1
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GD510
Wersja SW/OS: V10B
Sieć: Plus
Witam,

Wiem, że bardzo odkopuje temat, ale czy Gotori mógłby odblokować ten link:

http://www.speedyshare.com/files/22223478/USB.rar

Dziękuję :)


Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h