Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Regulamin dodawnia motywów - viewtopic.php?f=26&t=15480
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 21 kwie 2012 21:33 

Rejestracja: 12 lip 2011 17:59
Posty: 17
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Sieć: Plus
Wypas. Najlepszy motyw jaki znalazłem na tej stronie. Nic się nie zacina, płynne przewijanie, fajny wygląd. Dzięki wielkie. Oczywiście leci pochwała. Polecam.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 kwie 2012 13:16 

Rejestracja: 19 mar 2010 20:13
Posty: 14
Moge prosić o re-up flashzeus playera? Z góry dzieki


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 kwie 2012 20:21 

Rejestracja: 23 kwie 2012 21:57
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Jak zmienić hasło do keylocka (jeżeli się da)?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 25 kwie 2012 21:06 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Obok keylocka powinien być jakiś plik tekstowy .txt otwórz go i sprawdź czy nie ma tam zapisanego hasła np. 12345. Zmieniasz przez edycję tego hasła na twoje, zapisujesz i tyle.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:04 

Rejestracja: 26 wrz 2010 09:50
Posty: 25
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10E
Sieć: Plus
Błąd???
Jak zrobić gry flash bo włączam to resetuje telefon do loga lg???
Coś źle zrobiłem czy trzeba swoje gry wrzucić


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:09 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Coś źle zrobiłeś, teraz GSMulti i temat Reset na logo LG w pomarańczowej ramce nad tym tematem.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:17 

Rejestracja: 26 wrz 2010 09:50
Posty: 25
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10E
Sieć: Plus
a gdzie się wrzuca gry na sensor i skąd wziąć jakieś na próbę


Ostatnio zmieniony 12 maja 2012 20:20 przez ridic14, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:19 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
flashcontents/ albo karta pamięci albo pamięć telefonu ale najpierw w CUST trzeba podmienić Ruletkę na jeden z dostępnych flashplayerów np. Flazheus


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:24 

Rejestracja: 26 wrz 2010 09:50
Posty: 25
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10E
Sieć: Plus
Szkoda że nie dali od razu flazerusa ale znalazłem a gry skąd można wziąć

p.s. jak nazywa się gra co się przez tunel leci i omija jakieś sześciany


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:29 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
speedx ale nie wiem jak to się nazywa na cookie.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 maja 2012 20:36 

Rejestracja: 26 wrz 2010 09:50
Posty: 25
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10E
Sieć: Plus
no chyba nie ma na kp500:?
ale flazherus działa pięknie


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 maja 2012 09:21 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Pamiętam !
Gra się nazywała silver surf ;]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 maja 2012 09:44 

Rejestracja: 26 wrz 2010 09:50
Posty: 25
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10E
Sieć: Plus
Dzięki:) ale nie ma jej :( chyba Dobra znalazłem na MyLG..


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 maja 2012 10:20 

Rejestracja: 16 maja 2012 09:51
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Sony Ericsson
Model telefonu: j10i
Wersja SW/OS: R7CA065
Sieć: Heyah
Drugi model telefonu: LG KP500
Sieć#2: Heyah
Można prosić o reup Flashplayera???


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 30 lip 2012 20:36 

Rejestracja: 19 gru 2010 17:46
Posty: 13
Pochwały: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: KP500AT_V10d
Sieć: Orange
Można prosił o ReUp ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 31 lip 2012 08:38 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Cust na mediafire i na rapid działa...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 wrz 2012 13:58 

Rejestracja: 03 sie 2010 06:06
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Wersja SW/OS: KP500AT-V10b
Dlaczego mi nie chodzą gry flash na tym cuscie?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 wrz 2012 15:02 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Dlatego że nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
To tak jakby zapytać dlaczego coś jest czerwone.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 wrz 2012 20:10 

Rejestracja: 03 sie 2010 06:06
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Wersja SW/OS: KP500AT-V10b
Pisze że nie obsługuje tego pliku. Prosiłbym o reup flashplayera bo nie ma w 1 poście sprawnego, oraz o krótką instrukcję.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 wrz 2012 12:53 

Rejestracja: 21 wrz 2012 18:59
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp501
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: k530i
Sieć#2: Play
a czy na oryginalnym sofcie v10i da rade wgrać ten motyw?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h