Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Regulamin dodawnia motywów - viewtopic.php?f=26&t=15480
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 05 sty 2012 22:45 

Rejestracja: 14 lis 2011 23:21
Posty: 185
Pochwały: 54
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: kp501
Sieć#2: Orange POP
Wrzuciłem ty własnej roboty Motyw odrazu w pakowany w CUST
Widget Samsung Galaxy
Keylock też z Samsunga Galaxy jest na nim hasło 157862
TopMenu z LG Prada 2 fajniej wygląda jak się wejdzie w górny poziom menu i się zmieni z klasycznej na Przewijanie
Klawiaturka z takim kosmonautą
Odtwarzacz muzyki - Windows Media Player 11 zamiast krzyżyka w prawym górnym rogu jest ustawione klawisz stop przy pauzie
Kalkulator z Andrioda
Radio w kolorze zielonym
Efekt zmieniony na najszybszy jaki był
CUST został odchudzony z 127mb do 88mb więcej niema potrzeby odchudzać
CUST jest z softa v10E
1 link

2 link (To samo co w pierwszym)

3 link na wszelki wypadek


Flashplayer

1
Obrazek
2
Obrazek
3
Obrazek
4
Obrazek
5
Obrazek
6
Obrazek
7
Obrazek
8
Obrazek
9 Jedno zdjęcie effektu przejścia
Obrazek
10
Obrazek
11
Obrazek
12
Obrazek


Pochwały przyznane za post: 6

Ostatnio zmieniony 07 lut 2012 19:52 przez Bonis1996_00, łącznie zmieniany 4 razy

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 08 sty 2012 13:17 

Rejestracja: 15 maja 2011 11:21
Posty: 16
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp501
Wersja SW/OS: V10i
Sieć: Orange
jaki soft? co trzeba zrobić? jakieś pliki flash?? Tylko w win image wrzucamy CUST i już ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 08 sty 2012 14:37 

Rejestracja: 30 gru 2009 22:07
Posty: 3722
Pochwały: 374
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: D821
Wersja SW/OS: CM11
Sieć: Play
Eee... nie.

Soft masz podany na początku postu - czytaj wyżej;
CUST to Ty wgrywasz przez LGUtils, WinImage to jest edytor.

Moderator Globalny PhoneM:

Literóweczka :E

Specjalista Immortalis:

O, faktycznie była, dzięki za poprawę ;e



Autor postu otrzymał pochwałę

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 20 sty 2012 17:25 

Rejestracja: 03 lut 2011 16:29
Posty: 19
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP 501
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Orange
Mógłby ktoś podać 2 link na przeklej?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 20 sty 2012 18:23 

Rejestracja: 14 lis 2011 23:21
Posty: 185
Pochwały: 54
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: kp501
Sieć#2: Orange POP
w drugim linku jest to samo co w pierwszym ten drugi link to był zapasowy


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 20 sty 2012 20:07 

Rejestracja: 03 lut 2011 16:29
Posty: 19
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP 501
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Orange
A to mnie uszczęśliwiłeś, a mam jeszcze jedno pytanie: gdzie włożyć ten trzeci link z tym flashplayerem?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 22 sty 2012 13:34 

Rejestracja: 14 lis 2011 23:21
Posty: 185
Pochwały: 54
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: kp501
Sieć#2: Orange POP
Do pamięci wewnętrznej telefonu do folderu flashcontents


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2012 17:53 

Rejestracja: 24 wrz 2011 17:48
Posty: 3
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: ta z kp500
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: Brak
mozna prosic o reup?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 sty 2012 18:07 

Rejestracja: 05 mar 2011 11:07
Posty: 1673
Pochwały: 359
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 4
Wersja SW/OS: Android 4.4.4+
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Nexus 7




Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2012 16:06 

Rejestracja: 09 lut 2012 14:50
Posty: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500 Cookie
Wersja SW/OS: java
Sieć: Plus
A nie zepsuje się nic w LG ? :? Można go później usunąć ? ;>


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2012 16:08 

Rejestracja: 05 mar 2011 11:07
Posty: 1673
Pochwały: 359
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: LG
Model telefonu: Nexus 4
Wersja SW/OS: Android 4.4.4+
Sieć: Play
Drugi model telefonu: Nexus 7
1.Jak dobrze wszystko zrobisz, to nie zepsujesz...
2.Tak


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 09 lut 2012 17:52 

Rejestracja: 02 lut 2012 15:25
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Sieć: Play
No nie dam rady, google wysiada. Może podać ktoś linka pod softa V10E, czyli pod tego softa. Z podpisu wnioskuję że pełna nazwa bin`a to: KP500AT-00-V10e-260-01-MAY-08-2009 :) Będę bardzo wdzięczny :P


PS: pierwszy post :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 26 lut 2012 10:21 

Rejestracja: 19 lut 2012 11:09
Posty: 12
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: Shark
Sieć: Play
Drugi model telefonu: LG KP500
Sieć#2: Plus
wystarczy go tylko wgrać do telefony przez lgui??Nie trzeba nic więcej robić??

-- 26 lut 2012 10:25 --

ja mam przerobionego custa ,że mogę instalować motywy na telefon przez aplikację na telefonie czy coś się stanie z moim telefonem jeśli wgram tego custa?? :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 26 lut 2012 13:30 

Rejestracja: 21 gru 2009 14:06
Posty: 2289
Pochwały: 324
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Overmax vertis plus
Wersja SW/OS: Android 4.2.1
Sieć: Play
Sieć#2: Inna
Cust musi być zgodny z twoim softem

Wysłane z mojego HTC Wildfire S za pomocą Tapatalk


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 09:05 

Rejestracja: 09 wrz 2011 09:11
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: 8530
Sieć#2: Plus
Jak flashplayer'a wgrać?
(czym?)
i skąd tego v10E zassać?
pzdr
pawelarc


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 11:12 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
zmienic plik roulette.swf w cust a potem wgrac flashpalyer do pamieci telefonu.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 11:15 

Rejestracja: 09 wrz 2011 09:11
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: 8530
Sieć#2: Plus
jasne, dzięki!
a masz pomysł na źródełko działające v10e?
(znalazłem jedynie jakiegoś cust'a...)
pzdr
pawelarc
a jednak nie jasne... myślałem, że coś podmienić w cust


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 11:44 

Rejestracja: 14 maja 2009 17:44
Posty: 8517
Pochwały: 2296
Płeć: Kobieta
Marka telefonu: Apple
Model telefonu: 6s
Sieć: Inna
Co nie jasne?? Napisalam co podmienic w cust... Dla jasnosci - zmodyfikowany plik roulette.swf


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 12:44 

Rejestracja: 06 maja 2009 15:05
Posty: 3062
Pochwały: 319
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: GT540
Wersja SW/OS: CM-7.2.0-RC0
Sieć: Orange
Po co ci soft V10E_00 ? Lepiej wgrać jakiś inny. Np. V10F_07 bo jest na niego dużo motywów i można odtworzyć jakąś aplikację java z widgetu z pulpitu. Jak lubisz robić coś sam to polecam też V10Z_00 oraz coś z softów V11.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 07 mar 2012 13:09 

Rejestracja: 09 wrz 2011 09:11
Posty: 13
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Sieć: Plus
Drugi model telefonu: 8530
Sieć#2: Plus
BigBoy™ pisze:
Po co ci soft V10E_00 ? ...

a nie jest tak, że custa wgrywa się na dany soft?
pzdr
pawelarc

-- 07 mar 2012 15:09 --

chanka84 pisze:
Co nie jasne?? ...

nic nie jasne!
flazheus_player_www.przeklej.pl.rar to wgrać? jak?
skąd roulette.swf?
jak tak dalej pójdzie, to odpuszczę sobie albo dziecko dorośnie, bo za dużo mnie to już czasu kosztuje...
kilka godzin na reanimację fona już poświęciłem a jeszcze chciałem jakoś go "ulepszyć" :)
ale z tego, co widzę, sama umiejętność obsługi softu do modyfikacji itp nie wystarczy...
pzdr
pawelarc


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h