Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Drogi Użytkowniku!

W związku z rozpadem ekipy forum i totalnym zlekceważeniem przez administratora powoli kończymy swoją działalność. Wszystkim stałym jak i nowym użytkownikom serdecznie dziękujemy za lata współpracy i zaangażowania w rozwój serwisu, który niestety nie podołał tak dużej transformacji na jaką liczyliśmy.

Podpisano ~Stara Gwardia LGForum aka. KP500.PL


Regulamin forum


Regulamin Forum - viewtopic.php?f=22&t=580
Regulamin dodawnia motywów - viewtopic.php?f=26&t=15480
Wideo Poradnik - viewtopic.php?f=5&t=13253
Poradnik 3w1 - viewtopic.php?f=5&t=1806
Loadery - viewtopic.php?f=5&t=13909
Reset na logo LG - viewtopic.php?f=5&t=7217
Odchudzanie Cust - viewtopic.php?f=5&t=12695
Softy/Custy do pobrania - viewtopic.php?f=228&t=18364



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 23 paź 2010 18:11 

Rejestracja: 01 gru 2009 16:03
Posty: 1373
Pochwały: 341
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: lg g3 s
Wersja SW/OS: 5
Sieć: Play
Drugi model telefonu: LGE610/SEc905/trend
Sieć#2: T-Mobile
Mam dla Was motyw android cookie 2.1 przerobiony przez King Ali z mylgcookie.com jest to przerobka motywu matic166 z naszego forum ;p
Motyw jest pod kazdy SOFT tzn w paczce sa pliki odpowiednio podpisane ktore trzeba podmienic w naszym CUST sa tam rozne foldery obigo, dmf, media..... takze patrzyc uwaznie co podmieniacie.Motyw sam mam sprawdzilem jest PL.

Jeżeli będzie wyskakiwał komunikat że obraz jest pełny w CUST to osuńcie stary folder dmf i wgrajcie ten od androida


Kliknij na zdjecie jezeli chcesz dokladniejsze.
Obrazek

zrobilem z tego plik exe (to jest archiwum ale szybciej sie pobiera bo mniej zajmuje) takze mysle ze nie bedzie to przeszkadzac







Pochwały przyznane za post: 8

Ostatnio zmieniony 24 paź 2010 12:09 przez Coco, łącznie zmieniany 5 razy

Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 paź 2010 22:09 

Rejestracja: 04 sty 2010 16:05
Posty: 134
Pochwały: 46
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: V10F_07
Sieć: Play
tak szczerze ? to nie wiem co on tu zmienił ;p
dał nowy widget, topmenu, miusicplayera i zmienił tło przy klawiaturze ? :lol:
`foldery obigo, dmf, 'media' ? czyli są jakieś nowe dźwięki i tapetki pozmieniane ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 paź 2010 22:49 

Rejestracja: 01 gru 2009 16:03
Posty: 1373
Pochwały: 341
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: lg g3 s
Wersja SW/OS: 5
Sieć: Play
Drugi model telefonu: LGE610/SEc905/trend
Sieć#2: T-Mobile
multitasking inny no to co wymieniles ;p nie zaglebialem sie jeszcze tak w niego.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 23 paź 2010 23:37 

Rejestracja: 13 paź 2010 13:14
Posty: 24
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: MyPhone
Wersja SW/OS: KP500AT_V10f
Sieć: Orange
Motyw dobry. Fajnie wygląda, nie muli. Mi tam się podoba. Tylko miałem mały problem z Topmenu. Ale wszystko działa. Według mnie ten motyw jest bardzo dobry. Są nowe, ciekawe tapety. ; ]


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 paź 2010 12:53 

Rejestracja: 13 gru 2009 19:00
Posty: 1152
Pochwały: 253
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Inny
Model telefonu: Xiaomi Redmi 5 Plus
Wersja SW/OS: Android 7.1.2
Sieć: Orange
Bardzo dobry theme. Nic się nie zacina. Wszystko OK. Godny polecenia. :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 paź 2010 13:20 

Rejestracja: 19 wrz 2009 10:31
Posty: 260
Pochwały: 63
Płeć: Mężczyzna
Wersja SW/OS: NOKIA X3
W odtwarzczu i galerii ruskie napisy xD ale jest ok :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 30 paź 2010 09:29 

Rejestracja: 24 sie 2010 19:11
Posty: 9
Płeć: Kobieta
Hmm.. a ja nie wiem jak te pliki wgrać by działało;p. Na różne sposoby próbuję: poprzednie pliki wyrzucam, a te nowe dodaję, albo dodaję do poprzednich.. Nie wiem jak zrobić by mi działało, pomoże ktoś;)?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 30 paź 2010 11:17 

Rejestracja: 02 lis 2009 16:40
Posty: 469
Pochwały: 127
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Nokia
Model telefonu: E66
Wersja SW/OS: 510.21.009
Sieć: Orange
Drugi model telefonu: Brak
boriquito najpierw zapraszam do lektury :http://kp500.pl/viewtopic.php?f=9&t=1806


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 lis 2010 20:21 

Rejestracja: 15 paź 2010 15:59
Posty: 35
Pochwały: 18
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: kp500
Wersja SW/OS: V10F_07
Sieć: T-Mobile
Mam pytanie jak wchodzi się w tym motywie do menu? Proszę o szybką odpowiedź.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 lis 2010 21:31 

Rejestracja: 29 maja 2010 07:44
Posty: 32
Wersja SW/OS: KP500AT_V10F
Poprzez ten kwadrat podzielony na cztery mniejsze w srodkowej dolnej czesci pulpitu :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 gru 2010 03:04 

Rejestracja: 18 mar 2010 17:22
Posty: 4
Wersja SW/OS: V10i
Mam takie Problemy
Jeżeli Wgram sam
DMF jest git wchodzi ale menu nie działa
jeżeli wgram wszystko w CUSTA to resetuje sie i tak ciagle
Co mam zrobic z tym menu
mam LG KP 501 Orange ich SOFT


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 gru 2010 10:44 

Rejestracja: 09 cze 2010 19:05
Posty: 15
Wersja SW/OS: KP500AT_V10b
webster zmieniłeś soft na V10G_00 bo to jest zalecane przy tym motywie sam zainstalowałem go sobie na KP500 i koleżance na KP501 Miłego wgrywania :)

Tu http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,12594.0.html masz napisane punkt po punkcie
że:
1. Installs all the drivers This includes (flash driver)
2. Upgrade your mobile phone (system) FW: V10.00G (LG support tool)
3. Make a backup of your original theme (LG Utility) (Then nothing can go wrong.)
4. After you've done that, it opens Winimage. (Winimage)
5. Open your CUST_THEME, and replaced the files and save (Winimage)
6. After you have done that. Can you flash your phone. (LG Utility)
7. When you see the Android Cookie logo then it means you did everything correctly.
8. Close your phone to computer, goes to the Internal memory/Flashcontents, Adds sees the whole folder.
9. Now it is finished enjoying it.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 gru 2010 11:56 

Rejestracja: 18 mar 2010 17:22
Posty: 4
Wersja SW/OS: V10i
a masz może tego softa oraz ta wersja Polish jest ta sama co tu ?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 gru 2010 15:32 

Rejestracja: 09 cze 2010 19:05
Posty: 15
Wersja SW/OS: KP500AT_V10b
Wszystko jest to same, a i google nie bolą http://letitbit.net/download/1673767/9862.9da1a348fc3b4e443b7c73c3c707copy/V10G_00.cab.html


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 18 gru 2010 20:02 

Rejestracja: 18 mar 2010 17:22
Posty: 4
Wersja SW/OS: V10i
Po wgraniu Softa i tak mi się ciągle resetuje ;/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 sty 2011 21:16 

Rejestracja: 02 sty 2011 12:56
Posty: 24
Pochwały: 2
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10y
Sieć: T-Mobile
Drugi model telefonu: Nokia x2-00
Sieć#2: Orange
Coco te foldery DMF, Media,obigo i pxo trzeba podmienic w poprzednim cust Zrobilem tak,ale jak chce właczyc telefon, to to miga mi obrazek lg. Pomocy


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 10 sty 2011 21:49 

Rejestracja: 19 gru 2010 11:56
Posty: 16
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Sieć: Play
Jak w tym cust dac zeby byl pulpit co trzeba zamienic ?? i jak ??

-- 10 Sty 2011 22:51 --

Jest spolszczenie ??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 sty 2011 20:33 

Rejestracja: 14 paź 2010 11:20
Posty: 1
Płeć: Mężczyzna
Mam Pytanie jestem w tym zielony.Mam problem po wgraniu wszystkiego do tego flash contest i zrobieniu custa
mam stare topmenu i czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co z tym zrobić?


Masz stare menu bo pewnie nie podmienilo Tobie pliku menu ;p albo miales obraz pelny albo zwyczajnie go tam nie bylo plik odpowiedzialny za menu jest w CUST > lgapp> dmf> topmenu>TopMenu.dmf a jezeli wgrales loadery to wyglada to inaczej a znajac zycie to nic nie czytaliscie przed tuningiem tylko odrazu wgrywanie a potem mase pytan.

Pozdrawiam Coco


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 11 sty 2011 22:03 

Rejestracja: 01 gru 2009 16:03
Posty: 1373
Pochwały: 341
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Samsung
Model telefonu: lg g3 s
Wersja SW/OS: 5
Sieć: Play
Drugi model telefonu: LGE610/SEc905/trend
Sieć#2: T-Mobile
Mam prośbe jak mozecie to przetestujcie motyw na innym sofcie chodzi o to ze ja mam v10F_07 i mi dzialal bardzo dobrze a nie zmienialem softu na v10G czy cos. jak cos to zrobimy wzmianke na jaki bo jednym motyw dziala innym nie i juz nie wiadomo.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 12 sty 2011 15:24 

Rejestracja: 29 lis 2010 17:47
Posty: 9
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: Motorola
Wersja SW/OS: KP500at_v10b
Sieć: T-Mobile
Coco Podziwiam motyw bardzo fajny ale mam kłopot natomiast:
Ten Player mam jakoś niewiem przez ten setup czy cos bo ja niekapuje.
narazie tyle:D
napisz na Pw albo tutaj
Pozdrawiam Adrian


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h