Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy





Znajdziesz nas na:
FACEBOOK  |   TWITTER  |   YOUTUBE


Ogłoszenie

Obrazek

DARMOWE ściąganie simlock z LG na platformie Infineon! Sprawdź > viewtopic.php?t=39131


Regulamin forum


http://kp500.pl/viewtopic.php?f=22&t=580



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 05 lip 2009 13:32 

Rejestracja: 03 lip 2009 10:26
Posty: 15
Pochwały: 1
Wersja SW/OS: KP500AT_V10e
Witam ;)
Oto poradnik jak skonfigurować internet w Plusie ;)
No więc tak...

Najpierw musimy wykupić Pakiet internet;) oto kody:


Następnie wchodzimy na stronę;

Wybieramy LG-->KU990-->intr gprs
Po przysłaniu sms-a zapisujemy i restartujemy telefon ;)
Aby skorzystać z ustawień należy wejść w telefonie w Przeglądarkę internetową Plus.pl następnie Ustawienia--> Profile i należy przestawić Wap na Internet
Jeżeli ktoś chce używać przeglądarki Mini opery lub Mobilnego Gadu gadu to trzeba wejść w
Gry i Aplikacje -> Ustawienia -> Profile następnie ustawić na Internet

I to wszystko.. ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 lip 2009 13:38 

Rejestracja: 20 maja 2009 20:12
Posty: 212
Pochwały: 212
ja konfigurowałam przez stronę plusa i wybierałam ustawienia dla kp500. I też działa :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 lip 2009 18:14 

Rejestracja: 03 lip 2009 10:26
Posty: 15
Pochwały: 1
Wersja SW/OS: KP500AT_V10e
ale ta też jest dobra ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 28 sie 2009 08:28 

Rejestracja: 27 sie 2009 08:12
Posty: 5
ile pieniędzy mi zżera jak wyśle na 20MB a ile jak na 50MB??


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 31 sie 2009 13:03 

Rejestracja: 16 mar 2009 20:44
Posty: 1472
Pochwały: 123
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Plus
ja za pakiet 100MB zapłaciłem 10zł w plusie

a tu info ze stronki Plusa:

Cytuj:
W Simplusie surfujesz szybko na fali niskich cen.
Teraz za 1 MB transferu zapłacisz nawet 7 groszy.

Rodzaj pakietu
Cena pakietu
Kod aktywacji pakietu
25 MB - 5 zł - *121*11*05#
100 MB - 10 zł - *121*11*04#
250 MB - 20 zł - *121*11*11#
500 MB - 35 zł - *121*11*12#
Jeśli chcesz aktywować pakiet wpisz kod z tabeli i naciśnij przycisk "zadzwoń". Pakiety są ważne przez 30 dni. Możesz bezpłatnie sprawdzić dostępność oraz wielkość pozostałego pakietu wpisując kod *121# i naciskając przycisk "zadzwoń". Z pakietów możesz korzystać nawet wtedy jeśli nie masz aktywnego jednego z trzech profili.




Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 02 wrz 2009 17:18 

Rejestracja: 02 wrz 2009 16:35
Posty: 2
No własnie bo mi na KP500 też nie wyswietla na stronie plusa intr gprs robilem recznie i też lipa...może ktos cos poradzic?


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 03 wrz 2009 20:36 

Rejestracja: 02 wrz 2009 19:27
Posty: 1
trzeba ustawienia z ku 990 pobrac ;p
Mi dalej nie dziala ;/ pisze polaczenie nie powiodlo sie( mam wykupiony pakiet itd.) prosze o pomoc


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 04 wrz 2009 18:16 

Rejestracja: 16 mar 2009 20:44
Posty: 1472
Pochwały: 123
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: KP500
Wersja SW/OS: V10e
Sieć: Plus
A masz ustawiony profil "Internet"? jeśli nie to nie będzie zżerało z pakietu tylko z konta

Menu Główne-->Narzędzia-->Internet-->Ustawienia-->Profile

Teraz zaznacz opcję "INTERNET" a jeśli jej nie ma to utwórz taki profil i ustaw jako domyślny wtedy powinno czerpać kb z pakietu a nie pln z konta


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 wrz 2009 10:57 

Rejestracja: 02 wrz 2009 16:35
Posty: 2
Zrobiłem wszystko jak kazaliscie czy to manualnie czy automatycznie i tak jest głupie"Połączenie nie powiodło sie" co za patologia...:/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 05 wrz 2009 11:40 

Rejestracja: 09 sie 2009 14:07
Posty: 1939
Pochwały: 418
Płeć: Mężczyzna
Marka telefonu: LG
Model telefonu: swift
Wersja SW/OS: android 2.1
Nie wiem gdzie robisz błąd, jeżeli robisz tak jak jest napisane to MUSI działac!


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 20 wrz 2009 21:16 

Rejestracja: 19 wrz 2009 13:46
Posty: 70
Pochwały: 40
Wersja SW/OS: AT_V10e
ja mam problem bo plus.pl----> ustawiania ------>profile>> nie mam opcji INTERNET?? :( co jest nie tak ???????

-- 20 Wrz 2009 22:21 --

ok już mam zrobiłem :)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 29 wrz 2009 23:43 

Rejestracja: 26 wrz 2009 18:15
Posty: 7
Ja mam takie pytanie, mam w abonamencie 5400 kb na internet, ile to minut ? Czy to się w ogóle zamienia na minuty? Czy jak to się przelicza? Bo jestem zielona w sprawach z internetem. Z góry dzięki. ;d


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 30 wrz 2009 17:06 

Rejestracja: 16 wrz 2009 17:14
Posty: 1
Czy u was tez tak internet w telefonie muli?? Jeśli nie to jak go ustawić by szybciej działał, bo nie będę czekał 5 min na jedna stronę co link( o tez mam tylko zakładkę w ustawieniach wap, a na stronie jest tylko ustawienie wap i mms) i na dodatek ostatnio mi youtube nie działa, bo pisze ze potrzebna jakąś aktualizacja z adobe flash a wcześniej jeszcze działało


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 24 paź 2009 15:59 

Rejestracja: 12 paź 2009 16:42
Posty: 2
Cafekko pisze:
Ja mam takie pytanie, mam w abonamencie 5400 kb na internet, ile to minut ? Czy to się w ogóle zamienia na minuty? Czy jak to się przelicza? Bo jestem zielona w sprawach z internetem. Z góry dzięki. ;d



Nie przelicza się tego na minuty ;)
Ilość pobranego kb zależy od tego ile strona wymaga kb:P Im więcej obrazków i takich tam pierdół tym więcej kb pobiera. ;)


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 26 paź 2009 23:11 

Rejestracja: 26 paź 2009 22:48
Posty: 1
Wersja SW/OS: KP500AT_V10e
no ja mam kp 500 i zrobiłem tak:wpisałem kod *101*11*02# a pozniej wszedłem w ta konfigurację na stronie plusa wpisałem wszystko tam gdzie trzeba przysłali mi jakas aplikację poznij wpisalem ten pin który podali mi na stronie i dziala:D


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 13 gru 2009 23:45 

Rejestracja: 29 sie 2009 16:57
Posty: 2
Wersja SW/OS: nie wiem
Mnie nie działa...
Robiłem wszystko po kolei i nic:/


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
PostZamieszczono: 14 sty 2010 15:56 

Rejestracja: 31 sie 2009 09:09
Posty: 174
Pochwały: 5
Wersja SW/OS: KP500AT_v10e
dobra elo pro dziala ale jak mam zrobic zeby ogladac te filmiki na yt.. bo ciagle pisze nieudane zamykanie...


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by ® Forum Software © phpBB Group. Theme created StylerBB.net
Samsung Avila, Monte, Wave, Galaxy - LG forum - Jak usunąć Śledzika? - Centrum Nokia - Centrum Samsung Corby
Copyright © 2009-2011 by n3h